Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για Google Android Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για Google Android Hot


Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android

Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android


Τιμή: 9,90 €

Κατηγορία: Books & Reference
Τελευταία ενημέρωση: 24 Ιουνίου 2011
Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 84 MB
Εγκατάσταση: Στην κύρια μνήμη ή στην SD RAM
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά & Ισπανικά

 

Απαιτήσεις: Συμβατό με Google Android έκδοσης 2.1 ή μεταγενέστερο.Δείτε επίσης


Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ για Google Android
Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ για Google Android

Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για iPhone, iPod Touch & iPad
Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για iPhone, iPod Touch & iPad

Γαλλοελληνικό & Ελληνογαλλικό λεξικό για Google Android
Γαλλοελληνικό & Ελληνογαλλικό λεξικό για Google Android

Ιταλοελληνικό & Ελληνοιταλικό λεξικό για Google Android

Ιταλοελληνικό & Ελληνοιταλικό λεξικό για Google Android

Γερμανοελληνικό & Ελληνογερμανικό λεξικό για Google Android

Γερμανοελληνικό & Ελληνογερμανικό λεξικό για Google Android

Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android

■ Λήμματα: 311.228 ■ Λέξεις: 2.000.000
■ Λεξικογράφος: Παναγιώτης Τσαμπουνάρας

Κατεβάστε το λεξικό για να το δοκιμάσετε! ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Αγορά τού Λεξικού

Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android
Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google AndroidΑγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ για συσκευές με Google Android

Το «Αγγλικό-Ελληνικό & Ελληνικό-Αγγλικό λεξικό ιδανικό για Αγγλόφωνους», το μοναδικό αυτό έργο, είναι το αποκορύφωμα τής πλούσιας λεξικογραφικής προσφοράς στα Ελληνικά Γράμματα, του επιφανούς λεξικογράφου Παναγιώτη Τσαμπουνάρα. Σε αυτό εφαρμόστηκαν καινοτόμες ιδέες και μία πρωτότυπη λεξικογραφική προσέγγιση: Αν και είναι εργαλείο μεγάλης χρηστικής αξίας για όλους τους Έλληνες, σχεδιάστηκε ειδικά για αγγλόφωνους, περιγράφει τα λήμματα με τέτοιον τρόπο ώστε η ελληνική γλώσσα γίνεται εύκολα κατανοητή σε όσους ομιλούν την αγγλική.

Στο «Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ιδανικό για Αγγλόφωνους» κάθε είδος πληροφορίας παρουσιάζεται με διαφορετικό χρώμα, ώστε η ανάγνωση να είναι εύκολη και γρήγορη, να μπορείτε άμεσα να επικεντρώνεστε στο σημείο που σας ενδιαφέρει.

Τι σημαίνει "Ιδανικό για Αγγλόφωνους";

Σκεφτείτε τις ανάγκες ενός Έλληνα αναγνώστη λεξικού. Αυτό που ζητά από ένα Αγγλικό-Ελληνικό-Αγγλικό λεξικό είναι κύρια οι πληροφορίες για τις αγγλικές λέξεις, τις ερμηνείες τους, πως προφέρονται, παραδειγματικές ή ιδιωματικές φράσεις με αυτές κ.λπ. Χαρακτηριστικό έργο λεξικογραφικής προσέγγισης για Ελληνόφωνους είναι το Αγγλοελληνικό και Ελληνοαγγλικό λεξικό ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, που η ΜΑΤΖΕΝΤΑ ανέπτυξε σε συνεργασία με τον ίδιο λεξικογράφο. Για το λόγο αυτό η ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ είναι και το πιο δημοφιλές λογισμικό στην Ελλάδα.

Σκεφτείτε τώρα τις ανάγκες ενός αγγλόφωνου αναγνώστη λεξικού (αγγλόφωνος δεν σημαίνει απαραίτητα ο προερχόμενος από χώρα με 1η γλώσσα τα αγγλικά αλλά γενικά ο μη ελληνόφωνος γνωρίζον όμως την αγγλική). Γνωρίζει την αγγλική, γνωρίζει την προφορά των λέξεων αλλά δεν γνωρίζει την προφορά των ελληνικών, τα μέρη του λόγου, τα γένη, παραδειγματικές ή ιδιωματικές εκφράσεις με τις ελληνικές λέξεις. Αυτή η καινοτομία παρέχεται από αυτό το λεξικό.

Τι περιέχει στις ερμηνείες των λημμάτων;

Στις ερμηνείες των λέξεων περιέχονται μία σειρά από πληροφορίες που καθιστούν αυτό το λεξικό το πληρέστερο:

  • Μέρος του λόγου
  • Γένος
  • Ερμηνείες
  • Ειδικές ερμηνείες ανάλογα τις επιστήμες, τα επαγγέλματα και τη χώρα προέλευσης (ΗΠΑ ή Ην. Βασίλειο)
  • Γραπτή φωνητική απόδοση των ελληνικών λέξεων
  • Περιγραφή
  • Ιδιωματικές φράσεις
  • Παραδειγματικές φράσεις

Κάθε είδος πληροφορίας παρουσιάζεται με διαφορετικό χρώμα, ώστε η ανάγνωση να είναι εύκολη και γρήγορη, να μπορεί ο αναγνώστης άμεσα να επικεντρώνει στο σημείο που τον ενδιαφέρει.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η διεπαφή υποστηρίζει Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά.

Διόρθωση μείζονος και ελάσσονος σημασίας σφαλμάτων που αναφέρθηκαν από τους χρήστες της εφαρμογής.

Βελτιωμένη, ακόμη γρηγορότερη, αναζήτηση λέξεων!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΗΜΜΑΤΩΝ ΜΕ EMAIL. Μπορείτε να μοιράζεστε τα λήμματα με την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας, τους συμμαθητές σας ή τους μαθητές σας. Καθώς βλέπετε την ερμηνεία ενός λήμματος, μπορείτε απλώς να πατήσετε στο ανάλογο κουμπί και να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα μέσα στο πρόγραμμα e-mail που χρησιμοποιείτε, με την ερμηνεία του λήμματος ως το σώμα του μηνύματος. Στη συνέχεια, επιλέγετε τους παραλήπτες, προσθέτετε τα σχόλιά σας και πατάτε Αποστολή!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΗΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK. Μπορείτε να δημοσιεύσετε λήμματα στον Τοίχο σας στο Facebook. Καθώς προβάλλεται η ερμηνεία ενός λήμματος μπορείτε να πατήσετε το ανάλογο κουμπί και να δημιουργήσετε μια δημοσίευση για το Facebook με τον τίτλο και την ερμηνεία του λήμματος. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα σχόλιά σας και πατάτε Δημοσίευση!

SMS. Μπορείτε να στείλετε την ερμηνεία ενός λήμματος ως μήνυμα sms. Καθώς προβάλλεται η ερμηνεία ενός λήμματος μπορείτε να πατήσετε το ανάλογο κουμπί και να δημιουργήσετε ένα μήνυμα sms με την ερμηνεία του λήμματος. Στη συνέχεια, επιλέγετε τους παραλήπτες, προσθέτετε τα σχόλιά σας και πατάτε Αποστολή!! Τα μεγάλα σε μέγεθος μηνύματα τεμαχίζονται σε μικρότερα βάσει των περιορισμών των μηνυμάτων sms.

ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ. Ναι! Τώρα μπορείτε να έχετε και Σελιδοδείκτες.! Οι λέξεις που μεταφράζετε τοποθετούνται αυτόματα στο Ιστορικό του λεξικού. Μπορείτε όμως να τις οργανώσετε σε ομάδες της επιλογής σας. Στη συνέχεια, καθώς προβάλλεται ένα λήμμα μπορείτε να πατήσετε το ανάλογο κουμπί, να επιλέξετε την ομάδα και να προσθέσετε σε αυτήν το τρέχον λήμμα. Επιπλέον, μπορείτε να διαγράφετε λήμματα από τις ομάδες ή ολόκληρες τις ομάδες ή να μετονομάζετε τις ομάδες.

Στις ερμηνείες των λέξεων περιέχονται μία σειρά από πληροφορίες που καθιστούν αυτό το λεξικό το πληρέστερο:

Μέρος του λόγου
Γένος
Ερμηνείες
Ειδικές ερμηνείες ανάλογα τις επιστήμες, τα επαγγέλματα και τη χώρα προέλευσης (ΗΠΑ ή Ην. Βασίλειο)
Γραπτή φωνητική απόδοση των ελληνικών λέξεων
Περιγραφή
Ιδιωματικές φράσεις
Παραδειγματικές φράσεις
Κάθε είδος πληροφορίας παρουσιάζεται με διαφορετικό χρώμα, ώστε η ανάγνωση να είναι εύκολη και γρήγορη, να μπορεί ο αναγνώστης άμεσα να επικεντρώνει στο σημείο που τον ενδιαφέρει

User reviews

There are no user reviews for this listing.

Ratings (the higher the better)
Περιεχόμενο*  
Τα λήμματα και οι ερμηνείες τους
Λειτουργίες λογισμικού*  
Οι λειτουργίες τού προγράμματος στην αξιοποίηση τού περιεχομένου
Comments*
    Please enter the security code.
 
 
Powered by JReviews

 
Bookmark and Share

Login / Register


Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός 2013

My Shopping Cart

Your Cart is currently empty.

Activation

Απόδοση Κωδικών Ενεργοποίησης Μέσω Τηλεφώνου